Siirry suoraan sisältöön


Palaa Tuntivalikoimaan

Feel is Crosstraining

Toiminnallinen harjoittelu! Tehokasta, kehittävää ja ennen kaikkea hauskaa. Liikuntastudio Fiiliksestä löydät nelipaikkaisen räkin, 10 tankoa painoineen, laajan kattauksen käsipainoja, kahvakuulia, voimapalloja, hiekkasäkkejä, boxeja ja paljon muuta.

Crosstraining salista pääset suoraan myös ulkotreeni pihaan, missä viheriöllä pääset tekemään monipuolisia harjoituksia, niin renkaiden, lekojen, rappusten ja ulkoräkin avulla. Piha toimii myös erinomaisesti omankehon painoharjoituksiin, sekä loikka- ja hyppyharjoitteluun.

Treenit suunnitellaan tarkasti ja voimassa olevan kausisuunnitelman mukaisesti. Kausisuunnitelma julkaistaan kuukaudeksi kerrallaan ja sinun onkin helppo suunnitella viikkotreenisi sen avulla.

Meiltä löydät monipuolisia toiminnallisia harjoituksia iltaisin, viikonloppuisin ja myös aamuisin. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Crosstraining
Easy

Näistä tunneista kenen tahansa on helppo aloittaa! Tunneilla tehtävät liikkeet ovat yksinkertaisia ja pystyt tekemään ne oman kuntotasosi mukaisesti.

Tunneilla käytetään monipuolisesti kehonpainoharjoittelun lisäksi kahvakuulia, käsipainoja, voimapalloja, hiekkasäkkejä, sekä tankoja. Näillä tunneilla opit perustekniikat ja oikeat liikeradat.

Tunneilla vallitsee mahtava fiilis ja treenit tehdään ammattitaitoisen valmentajan valvovan silmän alla.

Crosstraining
Mix

Mix tunnit ovat monipuolisia ja koostuvat usein useammasta pienestä harjoitteluosiosta. Tunneilla voi olla esimerkiksi tangoilla tehtävä voimaosuus, sykeosuus sekä dynaaminen kehonhuolto hetki.

Tunneilla tehtäviin liikkeisiin löytyy aina sekä helpompi että haastavampi vaihtoehto.
Kysy myös aina rohkeasti korvaava liike, jos et syystä tai toisesta pysty kyseistä liikettä tekemään. Tunnit ovat useasti lennokkaita ja näillä tunneilla takuuvarmasti sykkeet kohoaa ja kunto kasvaa!

Crosstraining
Mobility

Mobility tunneilla keskitytään kropan parempaan liikkuvuuteen ja tasapainoon sekä liikkeen puhtaisiin, oikeisiin liikeratoihin ja lihaksien huoltoon.

Tunnit koostuvat dynaamisesta omankehon alkulämmittelystä, kausiohjelman mukaisesta treenistä ja loppuvenyttelystä. Tunnit sopivat kaikille ja ovat myös selkeästi rauhallisempia verrattuna muihin crosstraining tunteihin.

Crosstraining
Power

 Power tunneilla pääset opettelemaan haastavampia tekniikoita ja ottamaan itsestäsi täydet tehot irti. Näillä tunneilla tehdään myös crossfit maailmasta tuttuja treenejä.

Lähde rohkeasti mukaan treenaamaan ammattivalmentajan valvovan silmän alla.

Kiinnostuitko?


Varaa tuntisi tästä